Услуги - Боядисване

Няма невъзможни неща!

Боядисване

Фирма „Алпина Вис” ЕООД извършва боядисване на сгради, силози, промишлени и други обекти използвайки алпийски способ. Преди да се нанесе боята мястото което ще се боядисва се почиства, след това се нанася грунд, който спомага за по-добрата спойка и издръжливостта на боята, която се нанася на два слоя. По този начин Вашите външни фасади ще изглеждат добре в избрания от Вас цвят. Нашите специалисти също така полагат и влачена, минерална, силиконова, полимерна и всякакъв друг вид мазилка. Алпинистите на „Алпина Вис” поправят стари изолации, които са отлепени или са били недовършени и под въздействието на външните фактори са повредени и замърсени.

AlpinaVis.com

"Апина Вис ЕООД" извършва всички видове саниране, топлоизолация, монатажи, почистване, боядисване, почистване, ремонт и инспекция на силози по алписки ментод

Контакти

Защо да изберете нас?

Аз съм Радослав Георгиев, управител на фирма с квалифициран екип от алпинисти за саниране със стаж над 10 години в тази област.

Виж още

Нашата Мисия

Влагаме огромен опит при саниране на сгради по алпинисти метод който следи за правилната технология при поставяне на Вашата топлоизолация.

Виж още

Как го правим?

За тази работа е необходимо здраво сърце, специална и надеждна алпинистка екипировка и увереност в собствените познания и умения.

Виж още