Услуги - Ремонтни дейности по алпийски способ

Няма невъзможни неща!

Ремонтни дейности по алпийски способ

Ремонтни дейности по алпийски способ. Всеки един обект независимо от това кога е построен изисква определена поддръжка, за да бъде красив и най-вече безопасен за неговите посетители. Фирма „Алпина Вис” ЕООД предлага поддръжка, почистване, освежаване и изкърпване на фасади, импрегниране и дюбелиране на каменни плоскости, монтиране на парапети, грундиране и боядисване, фугиране, монтиране на водосточни тръби, шпакловане, почистване на стъклопакети и други. Всички тези дейности ги извършваме само и единствено чрез използването на алпийски метод, което спестява много време от извършването на ремонта и в същото време не пречи на работния процес в хотела и по никакъв начин не притеснява неговите гости. За тази цел „Алпина Вис” ЕООД разполага с добре обучен екип от алпинисти, които с лекота могат да извършат всяка една ремонтна дейност.

„Алпина Вис” ЕООД гарантира за качествена и завършена в срок ремонтна дейност!

AlpinaVis.com

"Апина Вис ЕООД" извършва всички видове саниране, топлоизолация, монатажи, почистване, боядисване, почистване, ремонт и инспекция на силози по алписки ментод

Контакти

Защо да изберете нас?

Аз съм Радослав Георгиев, управител на фирма с квалифициран екип от алпинисти за саниране със стаж над 10 години в тази област.

Виж още

Нашата Мисия

Влагаме огромен опит при саниране на сгради по алпинисти метод който следи за правилната технология при поставяне на Вашата топлоизолация.

Виж още

Как го правим?

За тази работа е необходимо здраво сърце, специална и надеждна алпинистка екипировка и увереност в собствените познания и умения.

Виж още