Услуги - Реставриране

Няма невъзможни неща!

Реставриране

Ние извършваме също така и реставрация, ремонт и освежаване на фасадите на сгради, монтажни дейности и закрепяне на различни фасадни конструкции. Нашите работници извършват услуги в сферата на промишления алпинизъм които са разположени на места неудобни за изпълнение по други известни методи, освен от алпинист или няколко алпинисти. Все по-често на нашите алпинисти се налага да извършват поправка, реставрация или цялостен ремонт на некачествено завършена или недовършена външна Ако сте твърдо решени, че ще направите външна топлоизолация на Вашия дом, в никакъв случай не опитвайте сами и не се доверявайте на мними алпинисти.

AlpinaVis.com

"Апина Вис ЕООД" извършва всички видове саниране, топлоизолация, монатажи, почистване, боядисване, почистване, ремонт и инспекция на силози по алписки ментод

Контакти

Защо да изберете нас?

Аз съм Радослав Георгиев, управител на фирма с квалифициран екип от алпинисти за саниране със стаж над 10 години в тази област.

Виж още

Нашата Мисия

Влагаме огромен опит при саниране на сгради по алпинисти метод който следи за правилната технология при поставяне на Вашата топлоизолация.

Виж още

Как го правим?

За тази работа е необходимо здраво сърце, специална и надеждна алпинистка екипировка и увереност в собствените познания и умения.

Виж още